Om mig

Om mig

Jeg er 42 år gammel og født og opvokset i Tønder området. Jeg bor sammen med min kæreste Lars og vores 3 sammenbragte børn. Fra 2002 til 2016 har jeg arbejdet som politibetjent i forskellige politikredse i Danmark. Jeg havde imidlertid et ønske om at prøve noget andet i mit liv, hvorfor jeg i 2016 påbegyndte massøruddannelsen.

Jeg er meget sportsinteresseret og har i mange år spillet håndbold på divisionsniveau. I nogle år spillede jeg ligeledes på politihåndboldlandsholdet.

Uddannelse

Jeg er uddannet Sportsmassør ved Sportskropskolen i Vejle. Uddannelsen er desværre nedlagt nu. Underviseren, Jesper, har stor erfaring indenfor sit felt, idet han bl.a. har været sportsmassør/soigneur for TINKOFF/SAXO BANK, KIF Kolding København, Team CSC og mange andre elitehold/folk indenfor sportens verden.

Jeg er ligeledes uddannet sportsterapeut fra Sportskropskolen i Vejle. Jeg bruger derfor også ved behov triggerpunktsbehandling, sportscupping, PNF-udspænding mv. i mine behandlinger.

D. 28. januer 2019 blev jeg ligeledes uddannet BodyRestart Kropsterapeut ved BodyRestart i København. BodyRestart er et moderne behandlings- og sundhedshus, hvor kropsterapeuterne er uddannede ved Body SDS (Body Selfdevelopment System). Uddannelsen indeholder bl.a. forståelsen for samarbejde mellem muskler, bevægeapparat, nervesystem, hormoner, samt negativt indlærte adfærdsmønstre både fysiske og mentale.  Kropsterapi bliver i højere og højere grad anvendt af sportsudøvere, nu også af herrelandsholdet i håndbold. Kropsterapi er til gavn for alle, som har led – og muskelsmerter,  præstationsangst eller stress, men er i lige så høj grad velegnet til at holde kroppen ved lige.

I løbet af juni 2020 tog jeg diverse kurser indenfor NRT (Neural Reset Therapy). En utrolig hurtig og effektiv behandlingsform, som jeg er meget begejstret for. Den er forholdsvis enkel at udføre for både behandler og klient. Ja klienten deltager nemlig aktivt ved at yde let modstand.

Pr. 1. december 2019 er jeg blevet RAB registreret (registreret alternativ behandler). Det er en patientsikkerhed for dig, som vælger alternativ behandling. Jeg opfylder dermed en række faglige og uddannelsesmæssige krav. Nogle forsikringsselskaber kræver, at behandleren er RAB registreret.

De tillærte behandlingsformer gør, at jeg kan tage hånd om dig, så du får den behandling, som er bedst for dig og din krop.