Om mig

Om mig

Jeg er 41 år gammel og født og opvokset i Tønder området. Jeg bor sammen med min kæreste Lars og vores 3 sammenbragte børn. Fra 2002 til 2016 har jeg arbejdet som politibetjent i forskellige politikredse i Danmark. Jeg havde imidlertid et ønske om at prøve noget andet i mit liv, hvorfor jeg i 2016 påbegyndte massøruddannelsen.

Jeg er meget sportsinteresseret og har i mange år spillet håndbold på divisionsniveau. I nogle år spillede jeg ligeledes på politihåndboldlandsholdet.

Uddannelse

Jeg er uddannet Sportsmassør ved Sportskropskolen i Vejle. Underviseren, Jesper, har stor erfaring indenfor sit felt, idet han bl.a. har været sportsmassør/soigneur for TINKOFF/SAXO BANK, KIF Kolding København, Team CSC og mange andre elitehold/folk indenfor sportens verden.

Jeg er ligeledes uddannet sportsterapeut fra Sportskropskolen i Vejle. Jeg bruger derfor også sportsakupunktur, triggerpunktsbehandling, sportsrefleksterapi, sportscupping, PNF-udspænding mv. i mine behandlinger.

D. 28. januer 2019 blev jeg ligeledes uddannet BodyRestart Kropsterapeut ved BodyRestart i København. BodyRestart er et moderne behandlings- og sundhedshus, hvor kropsterapeuterne er uddannede ved Body SDS (Body Selfdevelopment System). Uddannelsen indeholder bl.a. forståelsen for samarbejde mellem muskler, bevægeapparat, nervesystem, hormoner, samt negativt indlærte adfærdsmønstre både fysiske og mentale. Uddannelsen indeholder desuden bl.a. undervisning i kost og ernæring ift. at holde sin krop i balance. Kropsterapi bliver i højere og højere grad anvendt af sportsudøvere, nu også af herrelandsholdet i håndbold. Kropsterapi er til gavn for alle, som har led – og muskelsmerter,  præstationsangst eller stress, men er i lige så høj grad velegnet til at holde kroppen ved lige.

De tillærte behandlingsformer gør, at jeg kan tage hånd om dig, så du får den behandling, som er bedst for dig og din krop.